Alle jeugdspelertjes van krachtbal Varsenare zijn opnieuw een heel jaar flink geweest. Dit was ook de sint niet ontgaan. In samenwerking met de trainers organiseerde hij dan ook thematrainingen. Een grote portie fun en heel wat lekkers waren de ingredienten van deze onvergetelijke momenten voor onze diverse jeugdploegen.

 

Benieuwd wanneer je moet spelen of vertrekken, kijk dan op de kalender.

 

Teambuilding cadetten meisjes.


Voor de 3de maal reeds dit seizoen maakten onze cadetten meisjes een verre verplaatsing. Deze keer lag de nadruk niet enkel puur op het sportieve. Tijdens de wedstrijd werd er tijd gemaakt voor de aktie #bedanktscheids. Ook even een foto met de tegenstander voor de fair-play aktie. Maar het belangrijkste kwam na de wedstrijd. Een ware teambuilding, waar geheimen werden gedeeld en MC menu's werden verorberd. Ook de ouders werden betrokken in het geheel. Mss kwam het wel door het grote aantal meegereisde supporters, of was het toch die laatste zomerzon ? Het is alvast een feit dat het een prachtige dag werd. En niet te vergeten onze eerste overwinning van het seizoen.

 

 

 

 

Om alle foto's te bekijken van de demotraining, klik dan op onderstaande foto.

 

 

De jeugdtrainingen zijn sinds vorige week opnieuw gestart. De kennismakingsdagen voor de cadetten zijn alvast positief verlopen. Ons eerste nieuw lid mogen we dan ook al graag verwelkomen !

Hierbij alvast een sfeerfoto. 

 

 

 Fin de saison voor onze jeugd met oudercontact.

 

 

 

Familie trainingsdag met de jeugd.

 

 

 

 

 

 

Ouders van de cadettenmeisjes maken kennis met de krachtbalsport.

 

 

 

 

 

"Atlas Varsenare doet met al zijn jeugdploegen mee aan de fair-play trofee"

 

FAIR PLAY ! WIJ DOEN MEE !

 

 

 

Trots op ons label!!

 

De kvkbf beoordeelde afgelopen jaar de jeugdwerking binnen hun clubs. Slecht 10 clubs werden beloond met een kwaliteitslabel. Atlas Varsenare was 1 van de gelukkigen !  Als club werden we bekroond met het  "zilveren kids-logo". Een mooie erkenning voor alle vrijwilligers die zich inzetten binnen de jeugdwerking van onze club.